top of page

MUNKATÁRSAINK

15391385_2161cguo93825495336_24664918912

Gyapay Kinga

Intézményvezető, Logopédus, Tomatis- tréner, Prompt terapeuta

Gyapay Kinga vagyok a Hallihó Fejlesztő Központ vezetője. Az Elte Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon logopédia és pszichopedagógia, a Bölcsészettudományi Karon esztétika szakon végeztem. Tanulmányaim befejezése után a beszéd indulásával és fejlesztésével kapcsolatos lehetőségek érdekeltek, ezért magyar (pl. Meixner-módszer, Nild terápia) és nemzetközi (pl.Tomatis tréning, Prompt terápia, Neurofeedback tréning) továbbképzéseken vettem részt.

Munkám során a széleskörű diagnosztikát, valamint az egyénre szabott, intenzív és komplex fejlesztést helyezem a középpontba. Legfőbb célom a magas szakmai színvonal biztosítása mellett az, hogy a hallihós gyerekek vidám, motiváló hangulatban és családias, elfogadó közegben fejlődjenek nap, mint nap.   

lufik1.png
lufik1.png
lufik1.png
image_6487327.JPG

Végh Stella

Szociálpedagógus

Végh Stella vagyok, a csapat leges-legfrissebb tagja. Jelenleg a Károli Gáspár Református egyetemen tanulok szociálpedagógia szakon. Fiatal korom ellenére sok területet kipróbáltam már, amik a takarítástól kezdve a főzésen keresztül egészen a vezetői praktikákig megtanítottak nekem egyet s mást, viszont mindig motoszkált bennem a mély szociális érzékenység és empátia, ezért is választottam ezt az irányt. Legerősebben a gyermekekkel való foglalkozás motivál, hiszen lenyűgöz a világuk és őszinte kreativitásuk, másrészt pedig nagyon érdekelnek a fejlődés egyes szakaszai fiziológiai és pszichológia szempontból is. Szabadidőmben kreatívkodom, gyurma-fülbevalókat gyártok, imádok otthon lenni, olvasni és főzni de ugyanakkor mindig nyitott vagyok egy dunaparti sátrazós hétvégére is. 

1390523_757957500896375_380534064_n.jpg

Tüske Kata 

Adminisztrátor

Tüske Kata vagyok, gyógypedagógus. Sok évig foglalkoztam sérült gyerekekkel. A legújabb csapattagként, a hattérből erősítem a Hallihót, mint adminisztrátor. Keressetek bátran, hamar válaszolni fogok. 

Tóth Zsuzsi.jpeg

Tóth Zsuzsanna

Gyermekfelügyelő

Tóth Zsuzsi vagyok, a Hallihó gyermekfelügyelők csapatának tagja. A Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként végeztem felnőtt klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Az egyetemi képzés utolsó évében a Murmo gyermekterápiás központban önkénteskedtem, ahol sok izgalmas tapasztalat által betekintést nyertem a gyerekekkel való munkába.

A Hallihós gyerekekkel szívesen rajzolok, színezek, festek, gyurmázok, társasozok, és egy jó szerepjátékra is mindig kapható vagyok.

Papp Martina.jpg

Papp Martina

Gyógypedagógus, ABA terapeuta, Gyerek jóga oktató

Papp Anita Martina vagyok

a Hallihó csapat egyik tagja.

A tanulmányaimmal párhuzamosan

a gyógypedagógia szinte minden területén szereztem mélyreható szakmai tapasztalatokat. Fontosnak
tartom a gyógypedagógiai foglalkozásokat támogató egyéb terápiás munkákat,

a holisztikus szemléletet, amelyek a gyermek egyéni szükségletéhez, személyiségéhez és motivációjához igazodnak. Munkám során elsődlegesnek tartom a gyermekekkel, valamint környezetükkel való
kiegyensúlyozott, jó partneri kapcsolat megalapozását. Igyekszem minden alkalommal harmonikus,játékos

és bizalmas hangulatot teremteni, ahol bátran kísérletezhetünk vagy felfedezhetünk készségekkel, képességekkel.

bottom of page